Ziekmelden

Als uw kind ziek is, kan het niet naar school. U dient dit zo spoedig mogelijk te melden. Wij stellen het op prijs als u dit voor 8.30 uur dezelfde dag telefonisch of door het invullen van onderstaand formulier doorgeeft. Voor de groepen 1 t/m 5 op 050-5347524 en voor de groepen 6 t/m 8 op 050-5345644. Een correcte melding is ook in uw belang!
Vanaf negen uur belt de school ouders, wanneer de reden van afwezigheid van het kind op school niet bekend is.

U wordt verzocht afspraken voor tandarts, orthodontist en huisarts e.a. voor of na schooltijd te maken. Zijn er echt geen andere mogelijkheden, dan kunt u een afspraak maken aan het eind van de ochtend of de middagles. Indien mogelijk worden de kinderen nadien weer op school verwacht.

Ziekmelden