Ziek melden

Als uw kind ziek is, kan het niet naar school.
U dient dit zo spoedig mogelijk te melden.

Wij stellen het op prijs als u dit voor 8.30 uur dezelfde dag telefonisch of door het invullen van onderstaand formulier doorgeeft.

Voor de groepen 1 t/m 4 op 050-5347524 en voor de groepen 5 t/m 8 op 050-5345644. Een correcte melding is ook in uw belang!

Vanaf 09.00 uur belt de school ouders, wanneer de reden van afwezigheid van het kind op school niet bekend is.

U wordt verzocht afspraken voor tandarts, orthodontist en huisarts e.a. voor of na schooltijd te maken. Zijn er echt geen andere mogelijkheden, dan kunt u een afspraak maken aan het eind van de ochtend of de middagles. Indien mogelijk worden de kinderen nadien weer op school verwacht.

Onderstaand formulier kan tot 8:30 uur worden ingevuld. Daarna dient u de ziekmelding telefonisch door te geven.

Ziek melden