Stichting Overblijven Brinkschool

De Overblijfstichting van de Brinkschool biedt de kinderen overblijven met bekende gezichten in een vertrouwde omgeving (de eigen klas) voor €2,40 per keer.

Door gebruik te maken van het digitale systeem van mijnTSO kunnen ouders/verzorgers de eigen kind(eren) aan- en afmelden voor het overblijven en wordt er maandelijks gefactureerd door middel van iDEAL. Nieuwsgierig hoe het systeem eruit ziet? Op mijnTSO kunt u informatie vinden.

Nieuwe ouders ontvangen van de leerkracht een brief waarin de aanmeldprocedure wordt uitgelegd met de benodigde schoolcode. U kunt tevens deze brief ophalen bij de directie.
Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kan er een mail gestuurd worden naar: tsobrinkschool@gmail.com

Met vriendelijke groet,
bestuur Stichting Overblijven Brinkschool