School- en informatiegids 2021-2022

De Brinkschool maakt deel uit van Stichting Baasis. Stichting Baasis heeft een bovenschoolse schoolgids die de basis vormt van de schoolgids van alle scholen die onderdeel uitmaken van de Stichting Openbaar Onderwijs Baasis. Deze schoolgids is een gemeenschappelijk product van het bestuur en de scholen.

De Schoolgids OBS Brinkschool 2021-2022 geeft algemene informatie over de visie en het beleid van onze Brinkschool. Als u een school zoekt voor uw kind, kan de schoolgids u wellicht helpen een beeld te vormen van onze school. We raden u daarnaast aan even een afspraak te maken voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek om sfeer te komen proeven.

De schoolgids is natuurlijk ook bestemd voor ouders van kinderen die al bij ons op school zitten. Het geeft een beeld wat wij als school voor uw kind kunnen betekenen.

Daarnaast kunt u ook de Informatiegids OBS Brinkschool 2021-2022 inzien waar u informatie kunt vinden over de organisatie van de school in dit schooljaar. Dit gaat voornamelijk over de schooltijden, gymnastiek, het Brinkschool team etc.

Hopelijk leest u onze school- en informatiegids met plezier!