Instroomgroep

Zodra de leerlingenaantallen bij de groepen 1 dusdanig toenemen, de formatie en middelen het toelaten, kan er een extra groep 1 komen.
Meestal is dit vanaf januari, we noemen deze groep dan ook de instroomgroep, omdat deze leerlingen na de zomervakantie pas 'echt' in groep 1 komen.

De leerkrachten van deze groep hebben dezelfde handelswijze als de leerkrachten van de andere groepen.

Het moment waarop de instroomgroep wordt gestart is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en verschilt per schooljaar.

Het schooljaar 2020-2021 start de instroomgroep op 4 januari 2021. De kans is aanwezig dat er later in het schooljaar nog een instroomgroep start.

Juf Elodie Grijpink en juf Linda Vos geven vanaf 4 januari 2021 les aan de instroomgroep.