We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

Kraanwaterdag

dinsdag 1 oktober 2019
Op woensdag 25 september deed de hele school mee met Waterdag. Alle kinderen dronken die dag kraanwater in plaats van gezoete drankjes of sapjes. De kinderen van groep 7A (meester Berny) dronken zelfs water met fruit. Een geslaagde dag waarbij de kinderen hebben geleerd wat de voordelen van kraanwater zijn.

Nieuw rijdend materiaal onderbouw

dinsdag 1 oktober 2019
Dankzij de mooie opbrengst van de Bazaar heeft de sponsorcommissie fietsen, steppen en een fietskar met aanhanger kunnen aanschaffen.
Tijdens het maken van de foto konden de kinderen van de groepen 1 en 2 niet wachten met het in gebruik nemen. Na het fotomoment werd er door de kinderen flink op los gestept en gefietst!

Raadsbesluit huisvesting 25 september 2019

donderdag 26 september 2019
Op 25 september heeft de gemeenteraad van Groningen ingestemd met de herhuisvesting van de Brinkschool aan Rummerinkhof 8. Wij zijn als school erg blij met deze beslissing! Een toelichting van Bert Boers kunt u hier lezen.

raadsvoorstel herhuisvesting

donderdag 11 juli 2019
Op 10 juli is het raadsvoorstel herhuisvesting Brinkschool gedeeld met alle betrokkenen. U kunt het raadsvoorstel vinden onder tabblad nieuws- huisvesting.

Gevonden voorwerpen

donderdag 23 mei 2019
De bakken met gevonden voorwerpen zijn goed gevuld. Wie mist er nog iets? Na Hemelvaart worden de kledingstukken, bekers, ed. aan een goed doel geschonken.