vorige pagina | volgende pagina

raadsvoorstel herhuisvesting

donderdag 11 juli 2019
Op 10 juli is het raadsvoorstel herhuisvesting Brinkschool gedeeld met alle betrokkenen. U kunt het raadsvoorstel vinden onder tabblad nieuws- huisvesting.

Gevonden voorwerpen

donderdag 23 mei 2019
De bakken met gevonden voorwerpen zijn goed gevuld. Wie mist er nog iets? Na Hemelvaart worden de kledingstukken, bekers, ed. aan een goed doel geschonken.

Koningsspelen

dinsdag 9 april 2019
Op 12 april vinden de Koningsspelen op sportpark de Koepel plaats. Vindt u het leuk om te komen kijken? U bent van harte welkom!

dinsdag 2 april 2019
Maandag 1 april was een echte grapjes dag. De kinderen van groep 1A deden mee aan de 'nationale sok over de broek' dag. De kinderen van groep 1B moesten allemaal een pet of hoedje op in verband met een hoofdluisepidemie en de kinderen van de groepen 3 en 4 hadden leesoogjes mee naar huis gekregen. Deze oogjes registreerden de leesminuten van ieder kind. In het lokaal van groep 8 stond alles omgedraaid en natuurlijk ontbrak het kopje koffie met zout niet.
Wat brengt 1 april ons allen volgend jaar?

Gemeente Groningen

woensdag 20 maart 2019
Momenteel zijn er geen nieuwe ontwikkelingen over het huisvestigingsdossier van onze school. We houden u op de hoogte.
vorige pagina | volgende pagina