vorige pagina | volgende pagina

staking + verplaatsen margedag

donderdag 9 januari 2020
Op 30 en 31 januari staken de leerkrachten en is de school gesloten. De geplande margedag op 31 januari is verplaatst naar 3 februari. De school is van 30/1 t/m 3/2 gesloten.

Nieuwe groep 1

donderdag 5 december 2019
We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat na de kerstvakantie, op 6 januari 2020, groep 1C van start zal gaan. Deze groep wordt onze derde groep 1. De kinderen die in december zijn ingestroomd in de groepen 1A en 1B gaan over naar deze groep. Hierover zijn de desbetreffende ouders door de groepsleerkracht ge├»nformeerd. Alle kinderen die in de periode december 2019- juni 2020 4 jaar worden, worden ook in groep 1C geplaatst.

Stakingsdag 6 november

zaterdag 2 november 2019
Een groot deel van ons team staakt op woensdag 6 november en als gevolg daarvan is onze school gesloten. Onze excuses voor de wisselende berichtgeving. Wij hebben onze communicatie gebaseerd op de op dat moment bekende berichtgeving. Indien wij u in de problemen hebben gebracht, betreuren wij dat.

Kraanwaterdag

dinsdag 1 oktober 2019
Op woensdag 25 september deed de hele school mee met Waterdag. Alle kinderen dronken die dag kraanwater in plaats van gezoete drankjes of sapjes. De kinderen van groep 7A (meester Berny) dronken zelfs water met fruit. Een geslaagde dag waarbij de kinderen hebben geleerd wat de voordelen van kraanwater zijn.

Nieuw rijdend materiaal onderbouw

dinsdag 1 oktober 2019
Dankzij de mooie opbrengst van de Bazaar heeft de sponsorcommissie fietsen, steppen en een fietskar met aanhanger kunnen aanschaffen.
Tijdens het maken van de foto konden de kinderen van de groepen 1 en 2 niet wachten met het in gebruik nemen. Na het fotomoment werd er door de kinderen flink op los gestept en gefietst!
vorige pagina | volgende pagina