vorige pagina | volgende pagina

Koningsspelen

dinsdag 9 april 2019
Op 12 april vinden de Koningsspelen op sportpark de Koepel plaats. Vindt u het leuk om te komen kijken? U bent van harte welkom!

dinsdag 2 april 2019
Maandag 1 april was een echte grapjes dag. De kinderen van groep 1A deden mee aan de 'nationale sok over de broek' dag. De kinderen van groep 1B moesten allemaal een pet of hoedje op in verband met een hoofdluisepidemie en de kinderen van de groepen 3 en 4 hadden leesoogjes mee naar huis gekregen. Deze oogjes registreerden de leesminuten van ieder kind. In het lokaal van groep 8 stond alles omgedraaid en natuurlijk ontbrak het kopje koffie met zout niet.
Wat brengt 1 april ons allen volgend jaar?

Gemeente Groningen

woensdag 20 maart 2019
Momenteel zijn er geen nieuwe ontwikkelingen over het huisvestigingsdossier van onze school. We houden u op de hoogte.

Kunstproject

woensdag 20 maart 2019

Alle groepen werken van 18 t/m 27 maart aan een eigen kunstproject. De mooiste creaties worden vervaardigd. De groepen 1 en 2 sluiten dit project met een tentoonstelling af.

Pasen

maandag 18 maart 2019
We gaan donderdag met elkaar lunchen op school. Die dag hebben we een continurooster en de leerlingen zijn om 14.00 uur vrij!
vorige pagina | volgende pagina