vorige pagina | volgende pagina

Kinderboekenweek 2020: En Toen?

dinsdag 29 september 2020
Van 30 september t/m 7 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Brinkschool wil graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren. Met samenwerkingspartner Boomker boeken (Libris) organiseren we een actie waarbij er gespaard kan worden voor gratis kinderboeken in de klassen!

Voor ieder verkocht boek ontvangt de Brinkschool een cadeaubon voor 10% van het aankoopbedrag. Voor dit bedrag mogen leerkrachten boeken uitzoeken voor in de klassen. Hoe meer ouders meedoen, hoe meer gratis boeken de school bij Boomker mag uitzoeken!

Op de speciaal voor de Kinderboekenweek ingerichte website (kinderboekenweek.obsbrinkschoolharen.nl) vindt u een selectie van de mooiste kinderboeken. Boeken kunnen via de webshop eenvoudig (en coronaproof) worden besteld en betaald. Na 7 oktober worden de aangekochte boeken bij uw kind in de klas geleverd.

Het is uiteraard ook mogelijk om een kinderboek aan te schaffen in de fysieke winkel van Boomker Boeken! Vergeet dan niet om een foto van de bon toe te sturen naar de Ouderraad om de actie te steunen. Het mailadres van de ouderraad is: orbrinkschool@gmail.com.

Uiteraard ontvangt u bij aankoop van EUR 12,50 aan kinderboeken (in de winkel of via de webshop) het Kinderboekenweekgeschenk 2020 dat dit jaar geschreven is door Arend van Dam.

heropening

maandag 11 mei 2020
Alle ouders hebben via het ouderportaal van MijnSchool informatie over de heropening ontvangen.

Tijdelijke sluiting Brinkschool t/m 10 mei

zondag 15 maart 2020
Door het Coronavirus zijn alle scholen t/m 10 mei gesloten.

staking + verplaatsen margedag

donderdag 9 januari 2020
Op 30 en 31 januari staken de leerkrachten en is de school gesloten. De geplande margedag op 31 januari is verplaatst naar 3 februari. De school is van 30/1 t/m 3/2 gesloten.

Nieuwe groep 1

donderdag 5 december 2019
We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat na de kerstvakantie, op 6 januari 2020, groep 1C van start zal gaan. Deze groep wordt onze derde groep 1. De kinderen die in december zijn ingestroomd in de groepen 1A en 1B gaan over naar deze groep. Hierover zijn de desbetreffende ouders door de groepsleerkracht ge├»nformeerd. Alle kinderen die in de periode december 2019- juni 2020 4 jaar worden, worden ook in groep 1C geplaatst.
vorige pagina | volgende pagina