vorig bericht | volgend bericht

Kinderboekenweek 2020: En Toen?

dinsdag 29 september 2020
door Monique Odijk
Van 30 september t/m 7 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Brinkschool wil graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren. Met samenwerkingspartner Boomker boeken (Libris) organiseren we een actie waarbij er gespaard kan worden voor gratis kinderboeken in de klassen!

Voor ieder verkocht boek ontvangt de Brinkschool een cadeaubon voor 10% van het aankoopbedrag. Voor dit bedrag mogen leerkrachten boeken uitzoeken voor in de klassen. Hoe meer ouders meedoen, hoe meer gratis boeken de school bij Boomker mag uitzoeken!

Op de speciaal voor de Kinderboekenweek ingerichte website (kinderboekenweek.obsbrinkschoolharen.nl) vindt u een selectie van de mooiste kinderboeken. Boeken kunnen via de webshop eenvoudig (en coronaproof) worden besteld en betaald. Na 7 oktober worden de aangekochte boeken bij uw kind in de klas geleverd.

Het is uiteraard ook mogelijk om een kinderboek aan te schaffen in de fysieke winkel van Boomker Boeken! Vergeet dan niet om een foto van de bon toe te sturen naar de Ouderraad om de actie te steunen. Het mailadres van de ouderraad is: orbrinkschool@gmail.com.

Uiteraard ontvangt u bij aankoop van EUR 12,50 aan kinderboeken (in de winkel of via de webshop) het Kinderboekenweekgeschenk 2020 dat dit jaar geschreven is door Arend van Dam.
vorig bericht | volgend bericht