Goede Doelenweek | Oekraine

vrijdag 1 april 2022
door Shefali Kremer
In de week van 28 maart staat de Goede Doelenweek op de jaarplanning. Deze week staat in het teken van een goed doel. Dit schooljaar kozen wij voor Oekraine.

Alle groepen ontvingen een prentenboek waarin thema's zoals vluchten, vriendschap, oorlog en hulp aan bod kwamen. Vanuit dit prentenboek ging elke klas aan de slag met het goede doel. Tussendoor werden alle leerlingen gevraagd om lege flessen in te zamelen op school.

Op vrijdag 1 april liepen de leerlingen en leerkrachten van groep 1d, 6b en 8b naar de Albert Heijn met alle ingezamelde flessen. Aan het eind van de ochtend verzamelden alle leerlingen en leerkrachten van de Brinkschool op locatie Oude Brinkweg waar de bekendmaking van het ingezamelde bedrag werd gepresenteerd en twee prachtige gedichten uit groep 5a werden voorgedragen (zie foto's):

386.50 euro!